Eric Barrachina


 

Eric Barrachina Pérez (mestre de llenguatge musical, de cor i de sensibilització musical)

Naix a València l´any 1992, on obté el grau professional de percussió i la carrera de magisteri musical.

Comença els seus estudis musicals a l´Escola tradicional de música de Bonrepòs i Mirambell amb Alejandro Blay i Juanja Vique i el grau elemental de percussió a la Societat musical de Bonrepòs i Mirambell amb Fran Cabo. Estudia el grau professional al Conservatori Professional de Música de València amb mestres com Jesús Salvador “Chapi”, Pau Ballester o Enrique Hernandis. Al mateix temps obté la carrera de magisteri musical i realitza diversos cursos tant de metodologies musicals (dalcroze, willems), com de musicoteràpia.

Continua la seua formació musical d’harmonia i música moderna a Sedajazz amb mestres com Alexey León, Ramón Cardo o Jesús Santandreu i posteriorment de percussió jazz al Conservatori Superior de València. També realitza classes particulars de distints estils musicals com el flamenc o la música llatina amb Yoél Páez, Mariano Steimberg ,Jeff Jerolamon i Sergio Martínez. Assisteix a diversos seminaris tant d´educació com d´interpretació, compaginant la docència  amb la formació musical i pedagògica.

Ha participat i col·laborat amb nombroses agrupacions musicals de distints àmbits des de la música tradicional a la música moderna o contemporània (Colla la Brama, Ensemble de dolçaina i percussió de la ciutat de València, Orquestra del Conservatori Professional de Música de València, Amores grup de Percussió, Wiol, Sunnysiders, Swing from the Bottom…)

Publicacions recents

Benvolguts companys! Ací podeu trobar la informació sobre el curset…

Mostral'ls tots

Arxius