EDUARDO MAHIQUES FAYOS – Mestre de llenguatge musical, de cor i de jardí musical


Foto Edu Mahiques

Eduardo Mahiques Fayos, va nàixer l´any 1991 a Rafelguaraf, va iniciar els seus estudis musicals amb 9 anys a l´Escolania de València, on començà a estudiar piano, violí i cant, també va estudiar Percussió (Grau Elemental) a l ´Ateneo Musical de Rafelguaraf.

Va continuar els seus estudis professionals al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent amb l´especialitat de Piano i Violí, és en aquest moment on decidix continuar sols amb l´especialitat de Violí, finalitzant 2n E.P de Piano. Cursa les Ensenyançes Profesionals de Violí amb els professors Patricia Genis i Miguel Chirona, amb el qual acaba amb la qualificació d´excelent.

Finalitza el Grau Superior amb l´especialitat d´interpretació de Violí a Castelló de la Plana (2015-2016), amb els professors Vicente Huerta, Jose Luis del Caño i Ruben Adam. Ha rebut diversos cursos de perfeccionament entre altres: “Curs Internacional de Torrent”, “Curs perfeccionament Barraques d´Aigues Vives”, també ha rebut Master Class de perfeccionament amb violinistes com Vicent Balaguer, Vicent Huerta, Vasko Vassiliev, Mari Tampere, Bruno Vidal, Felice Vincenzo…entre altres.

 

Ha sigut titular de la Jove Orquestra de Valencia i actualmente preparador i Concertino de l´Orquestra Simfònica de la Ribera. També ha col·laborat en altres orquestres com Orquestra Juvenil de Santander, Orquestra Warcry, i l´Orquestra Sinfónica Teatro Castelar Elda entre altres.

 

Desde 2015 impartix classes de llenguatge musical i cor a l´escola musical tabal i dolçaina d´Algemesí (EMTID) en la que actualment continua. Desde 2017 també impartix classes a la unió musical de Barxeta. Actualment continua ampliant els seus estudis professionals.

 

Publicacions recents

  Ací teniu tota la informació que necessiteu respecte a…

Mostral'ls tots

Arxius