Juanja Vique Valentin

Cap d'estudis i mestre de percussió
nav_value 1

Neix a València el 1981, obtenint el títol d'Arquitectura Tècnica i el Grau en l'actual Escola Tècnica Superior d'Enginyeria d'Edificació.

Ha estudiat Guitarra Clàssica amb E. Perona i iniciació a Saxo Tenor amb H. Joan. En el camp de la música tradicional, i concretament del Tabal - Percussió, s'inicia el 1989 formant part del grup "Soroll" i posteriorment del grup "Soroll i Festa". Va ser membre del grup "La Raiz" en percussió i guitarra espanyola. Col·laborador habitual en grups com "La Inestable" i "La Brama" de Bonrepòs i Mirambell, "Colla de tabaleters i dolçainers" d'Alboraia i la "Colla d'Algemesí". Ha estudiat tabal i percussió des dels seus inicis, perfeccionant i ampliant coneixements posteriorment a la Universitat Popular de l'Ajuntament de València, sent el seu professor Alejandro Blay.

Ha impartit classes en escoles i grups entre les quals cal destacar la Societat Musical d'Alaquàs i Alboraia, escola J.C.F. i Escola de Música Tradicional de Bonrepòs i Mirambell. Ha col·laborat amb diferents bandes de música i orquestres com la Banda Municipal de València i l'Orquestra Mare Nostrum. Actualment pertany a la Banda de la Societat Musical d'Alboraia i a diversos grups de música rock com a guitarrista elèctric.

Groups