Eric Barrachina Pérez

Mestre de llenguatge musical, de cor i de sensibilització musical
nav_value 1

Naix a València l´any 1992, on obté el grau professional de percussió i la carrera de magisteri musical.

Comença els seus estudis musicals a l´Escola tradicional de música de Bonrepòs i Mirambell amb Alejandro Blay i Juanja Vique i el grau elemental de percussió a la Societat musical de Bonrepòs i Mirambell amb Fran Cabo. Estudia el grau professional al Conservatori Professional de Música de València amb mestres com Jesús Salvador “Chapi”, Pau Ballester o Enrique Hernandis. Al mateix temps obté la carrera de magisteri musical i realitza diversos cursos tant de metodologies musicals (dalcroze, willems), com de musicoteràpia.

Continua la seua formació musical d’harmonia i música moderna a Sedajazz amb mestres com Alexey León, Ramón Cardo o Jesús Santandreu i posteriorment de percussió jazz al Conservatori Superior de València. També realitza classes particulars de distints estils musicals com el flamenc o la música llatina amb Yoél Páez, Mariano Steimberg ,Jeff Jerolamon i Sergio Martínez. Assisteix a diversos seminaris tant d´educació com d´interpretació, compaginant la docència  amb la formació musical i pedagògica.

Ha participat i col·laborat amb nombroses agrupacions musicals de distints àmbits des de la música tradicional a la música moderna o contemporània (Colla la Brama, Ensemble de dolçaina i percussió de la ciutat de València, Orquestra del Conservatori Professional de Música de València, Amores grup de Percussió, Wiol, Sunnysiders, Swing from the Bottom...)

Groups